Wat als je vindt waar je naar op zoek bent

Wat als je vindt waar je naar op zoek bent?

Heb je nu wat leuks gevonden op de site? Klik dan op het artikel zodat je er meer informatie over kunt lezen. Zo kun je van alles over het artikel zelf lezen maar bijvoorbeeld ook meteen zien door welke online aanbieder het wordt verkocht, hoeveel exemplaren er nog op voorraad zijn en wat het artikel kost. Als je daarna kiest voor Meer informatie kun je nog meer lezen over het betreffende product. Dan krijg je ook de optie om op Naar aanbieder te klikken.

 

Je wordt dan rechtstreeks doorgelinkt naar de site van de aanbieder die het product waar jij interesse in hebt, verkoopt. Dit betekent dat je de site waarop je gezocht hebt verlaat en direct op die van de aanbieder van het speelgoed terecht komt. Hierop vind je vaak nog meer informatie, gerelateerde producten of artikelen die tot een zelfde serie behoren. Je kunt het product dan ook bestellen in deze webshop.

 

Houd er wel rekening mee dat je op dat moment op de webpagina van de aanbieder zit en dat de voorwaarden die daar geldig zijn, dan ook voor jou gelden. Als je meer wilt weten voordat je iets bestelt bij deze aanbieder, kijk je het beste eerst even de voorwaarden voor bestellen, betalen, verzonden en retourneren na. Heb je een vraag? Kijk altijd even of die tussen de veelgestelde vragen op de site staat of neem contact op met de klantenservice van deze aanbieder.

©2024 Koopjes en deals op Speelgoed-Deal.nl | Privacy statement